Kies uw taal: Nederlands Français

Hier begint uw feestOnze aanpak

Heeft u zin gekregen in een feest of evenement bij Huis Van Wonterghem? Fijn, aarzel niet om contact op te nemen via deze website, e-mail of om even te bellen. U vindt al onze contactgegevens onderaan deze pagina.

Wij maken een afspraak om uw plannen te bespreken en de mogelijkheden te bekijken. Indien u dit wenst gebeurt dit in alle discretie.

Het eerste gesprek

Op deze eerste bespreking gaan we na welk type feest of evenement u verkiest. Dit gebeurt met uitzicht op onze technisch hoogstaande keuken. We bekijken welke data beschikbaar zijn en hoe we van uw feest iets unieks en persoonlijks kunnen maken.

Onze feestplanners werken samen met het keuken- en zaalteam zodat iedereen op elkaar is afgestemd, en we een voorstel uit kunnen werken op maat van uw wensen en budget.

Na dit eerste gesprek krijgt u een duidelijke en transparante offerte, helemaal gratis. We bieden u de mogelijkheid om kostenloos een optie te nemen op een datum voor uw evenement.

Voor een dag zonder zorgen

Uw eigen feest

We stellen ons steeds flexibel op. De tafelplanning kan naar wens opgesteld worden, en wij begeleiden u bij het plannen of bijsturen van de dagindeling.

We plannen afspraken voor de bespreking van het menu en de tafelplanning, en bij sommige feesten organiseren we een avond waarop u het gekozen menu kan komen proeven. Op deze avond is onze feestplanner aanwezig om u te begeleiden.

Ons ervaren team

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij met u meedenken over een leuke insteek of persoonlijke details voor uw feest. Denk aan speciale effecten bij de openingsdans, gadgets of een liedje met een betekenis bij het aan tafel gaan.

Bij Huis Van Wonterghem weten we dat een goede voorbereiding cruciaal is voor een vlekkeloos verloop van uw feest.

“Wij staan u bij in het creëren van een feest volgens uw eigen wensen, maar kunnen ook helemaal zelf het feest van uw dromen voor u organiseren. Dankzij een goede voorbereiding garanderen wij u een vlekkeloze dag zonder zorgen."