Kies uw taal: Nederlands Français

Het culinaire hartOnze keuken

Een feest bij Huis Van Wonterghem is een culinair hoogtepunt. Feestival BV is het culinaire Hart en staat in voor alle keuken receptuur en voorbereidingen waar het Huis voor gekend staat. Ons keukenteam onder leiding van Jelle Cattelein staat hiervoor garant. Zij toveren elke dag de beste gerechten op tafel. Of u nu een receptie, walking dinner, diner of babyborrel plant, voor een feest vanaf twintig gasten bent u bij Huis Van Wonterghem aan het juiste adres.

catering

Een bijzondere wisselwerking

Van klassiek tot trendy

De kwaliteit van onze keuken ligt hoog, onze zin voor afwerking is legendarisch. Dat komt doordat we ondertussen kunnen uitpakken met meer dan 75 jaar ervaring, zowel met intieme ceremonies als met grootse evenementen in West-Vlaanderen en daarbuiten.

Ons keukenteam bundelt verschillende generaties, wat zorgt voor een bijzondere wisselwerking tussen klassiek en trendy. Heel veel zaken worden in huis bereid, zoals fonds en visfumets. In onze moderne, nette keuken gebruiken we de green egg, wordt er traag gegaard en staat voedselveiligheid voorop. Op elk moment streven we ernaar om de meest verse, perfect bereide maaltijd bij onze gasten te krijgen.

Op het ritme van de seizoenen

Timing is voor ons van groot belang. Onze gerechten volgen de seizoenen en het ritme van de natuur, zodat de producten altijd op hun best zijn.

Bij Huis Van Wonterghem kiezen we niet alleen voor originaliteit en vernieuwing, we kopen ook bewust in, zodat er zo weinig mogelijk verspilling is. We beperken onze ecologische voetafdruk door ons afval te bezorgen aan een centrale die elektriciteit produceert. Ons keukenteam is in staat om gerechten in groten getale snel door te geven, maar blinkt ook uit in finesse en charme bij kleinere groepen.

Een bijzondere wisselwerking

Wij denken met u mee

Onze chefs denken graag mee met de klant. Het team van gekwalificeerde koks heeft ruime ervaring met allerhande feesten en formules, van ontbijtbuffetten tot late night snacks en alles daartussenin. Daarnaast werken ze zo flexibel dat er vlot kan worden ingespeeld op speciale diëten en allergieën. Ook de wereldkeuken ligt ons nauw aan het hart. We hebben goede contacten met geselecteerde leveranciers, zodat we ook in kunnen staan voor een Chinees huwelijksfeest, of een Afrikaans geïnspireerd diner. Als het wat spectaculairder mag is ook showcooking een optie.

Huis Van Wonterghem streeft op elk moment naar perfectie, en staat sinds jaar en dag bekend om een uitmuntend oog voor detail.

On the move

Huis Van Wonterghem is ook altijd in beweging. Op vraag van heel wat tevreden klanten ontwikkelden we een hoogstaande traiteurdienst die het culinaire niveau en de uitmuntende service van Huis Van Wonterghem naar uw locatie brengt. De unieke kwaliteit van een feest bij Huis Van Wonterghem op een bestemming naar keuze.

Maaltijden worden ter plaatse klaargemaakt en afgebakken zodat de kwaliteit altijd onberispelijk is. Achteraf nemen we alles terug mee, zodat u zich nergens om hoeft te bekommeren. Onze gerechten kunnen ook afgehaald worden.

De sterren van het fornuis

Ons keukenteam

  • teammember
  • teammember
  • teammember
  • teammember
  • teammember
  • teammember
  • teammember
  • teammember