Kies uw taal: Nederlands Français

Beleef een overgetelijke dagCommunie of Lentefeest

Vraag prijslijst aan

Deze bijzondere dag voor u en uw kinderen laten we in Huis Van Wonterghem niet onopgemerkt voorbijgaan. Uiteraard staan uw kinderen hierbij centraal. Er is animatie en wij zorgen voor eten, drankjes en bediening op maat van de kleinsten. Zo voelen ze zich de absolute ster van de dag.

Onze formules

Welkom onder water

Wij kiezen ieder jaar voor een ander thema voor het communiefeest en trekken dit door in de aankleding van de zaal tot de animatie en het eten en drinken. Dit jaar is het thema 'Diep in de zee', overgoten met culinair hoogstaande menu’s en kindvriendelijk entertainment.
Sea you soon!

Vraag prijslijst aan

We organiseren de communie- en lentefeesten enkel op zondag. De feestzaal verdelen we in kleinere zaaltjes zodat iedere familie met de nodige privacy kan vieren. Bij mooi weer kan het aperitief ook in onze binnentuin geserveerd worden.

Dankzij onze transparante formules weet u perfect waar u aan toe bent, en kunt u uw feest afstemmen op uw budget. Wij vermelden telkens mogelijke supplementen, en denken graag met u mee om uw dag nog mooier en persoonlijker te maken.

Communie of lentefeest bij u thuis

Op vraag van heel wat klanten ontwikkelde Huis Van Wonterghem een hoogstaande traiteurdienst, zodat we uw communie of lentefeest ook kunnen verzorgen bij u thuis of op een locatie naar keuze. Dit kan al vanaf 30 volwassenen.

Aanvraag prijslijst

Wij creëeren het feest van uw dromen

Onze troeven

  • De receptie kan zowel binnen als buiten. We rollen de rode loper uit voor een ontvangst op maat. Ons team verwelkomt, begeleidt en bedient alle gasten. Dit kan zowel aan hoge als aan lage receptietafels.
  • Of uw groep klein of groot is, uw feest vindt plaats in een afzonderlijke ruimte met een eigen zaalverantwoordelijke.
  • Elk menu kan zonder extra kosten aangepast worden voor vegetariërs, mensen met een voedselallergie of kinderen. Voor de allerkleinsten is er een aparte ruimte om te slapen.
  • Uw kind staat centraal. We zorgen voor een aangepaste bediening op maat zodat hij of zij zich de ster van de dag voelt.
  • Onze zalen beschikken over flink wat faciliteiten: ruime parking, gratis WIFI, airconditioning, toegankelijkheid voor mindervaliden, een projectiescherm, een kluis, private toiletten, een enveloppebox, gastenboekhouder en nog veel meer. Onze zin voor afwerking is legendarisch, ons oog voor detail iets waar we trots op zijn.
catering

Ook voor de allerkleinsten

Bij Huis Van Wonterghem beseffen we dat feesten vaak een familiegelegenheid is. Daarom vinden we het belangrijk dat ook de allerkleinsten in de watten gelegd worden.

Animatie, een kindercorner met speelgoed en een verkleedkoffer, aangepaste kindermenu's en plaats om een reisbedje te plaatsen in de buurt van onze feestzalen behoren tot de mogelijkheden. Zo voelen ook de kinderen zich thuis op elk feest.

Snuif de sfeer op in deze feestzaal

Enkele foto's

Info of brochure aanvragen?

Hebt u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in.
Of vraag gratis en geheel vrijblijvend onze brochure(s) aan.

Meer info?

Neem dan contact op met één van onze specialisten.
Zij helpen u graag verder.

056 70 00 00