Kies uw taal: Nederlands Français

Vier de mooiste momenten van het levenFamilie- of privéfeest

Vraag prijslijst aan

Familiefeest, jubileum, verjaardagsfeest of pensioenviering, Huis Van Wonterghem is de ideale locatie voor al uw familiefeesten en privéfeesten. Wij beschikken over alle nodige infrastructuur, kennis en ervaring om al uw zorgen weg te nemen. De enige taak die u rest is het genieten van uw familie en vrienden tijdens het feest.

Enkele suggesties

Dankzij onze transparante formules weet u perfect waar u aan toe bent, en kunt u uw feest afstemmen op uw budget. Wij vermelden telkens mogelijke supplementen, en denken graag met u mee om uw dag nog mooier en persoonlijker te maken.

Uw feest op maat

Naast enkele vaste menuformules bieden wij de mogelijkheid om uw feest volledig persoonlijk in te vullen, op basis van capaciteit en stijl.

Aanvraag prijslijst

Gezellig en hip feest

Kleinere feesten en events kunnen doorgaan in onze recent vernieuwde en hippe zaal "Launch".

Er is een vrije invulling van uw feest of event, met of zonder eten. Op die manier is er voor elk budget een invulling naar wens, zonder in te boeten op het comfort van u en uw gasten.

Wij creëeren het feest van uw dromen

Onze troeven

  • De receptie kan zowel binnen als buiten. We rollen de rode loper uit voor een ontvangst op maat. Ons team verwelkomt, begeleidt en bedient alle gasten. Dit kan zowel aan hoge als aan lage receptietafels.
  • Of uw groep klein of groot is, uw feest vindt plaats in een afzonderlijke ruimte met een eigen zaalverantwoordelijke.
  • We kleden de zaal aan met verse bloemen en kaarsen. De stoelen aan de eretafel krijgen stijlvolle witte hoezen. Eigen decoratie kan ook, wij zorgen ervoor dat de zaal volledig naar wens wordt klaargezet en verzorgen nadien ook de schoonmaak.
  • In onze hypermoderne keuken realiseren we al uw culinaire wensen.
  • Elk menu kan zonder extra kosten aangepast worden voor vegetariërs, mensen met een voedselallergie of kinderen. Voor de allerkleinsten is er een aparte ruimte om te slapen.
  • Al onze zalen beschikken over een moderne klankinstallatie. Wij kunnen een DJ voor u boeken, of u kunt hier zelf voor zorgen. Wij voorzien passende achtergrondmuziek, en een microfoon voor speeches of animatie.
  • Onze zalen beschikken over flink wat faciliteiten: ruime parking, gratis WIFI, airconditioning, toegankelijkheid voor mindervaliden, een projectiescherm, een kluis, private toiletten, een enveloppebox, gastenboekhouder en nog veel meer. Onze zin voor afwerking is legendarisch, ons oog voor detail iets waar we trots op zijn.
catering

Ook voor de allerkleinsten

Bij Huis Van Wonterghem beseffen we dat feesten vaak een familiegelegenheid is. Daarom vinden we het belangrijk dat ook de allerkleinsten in de watten gelegd worden.

Animatie, een kindercorner met speelgoed en een verkleedkoffer, aangepaste kindermenu's en plaats om een reisbedje te plaatsen in de buurt van onze feestzalen behoren tot de mogelijkheden. Zo voelen ook de kinderen zich thuis op elk feest.

Snuif de sfeer op in deze feestzaal

Enkele foto's

Info of brochure aanvragen?

Hebt u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in.
Of vraag gratis en geheel vrijblijvend onze brochure(s) aan.

Meer info?

Neem dan contact op met één van onze specialisten.
Zij helpen u graag verder.

056 70 00 00