Kies uw taal: Nederlands Français

Een waardig afscheidRouwmaaltijd

Download prijslijst

Ook tijdens de moeilijkste momenten willen wij er voor u zijn. Wij zorgen op een snelle en respectvolle manier voor de organisatie van een rouwmaaltijd of koffietafel. Wij nemen alle praktische zorgen bij u weg en begeleiden u persoonlijk. Zo kunt u in alle sereniteit afscheid nemen van uw dierbaren.

Een snelle en respectvolle service

Onze troeven

  • Of uw groep klein of groot is, de rouwmaaltijd vindt plaats in een afzonderlijke ruimte met een eigen zaalverantwoordelijke. We voorzien serene achtergrondmuziek.
  • Voor de familie is een tafel voorbehouden. De zaal zetten wij zelf naar wens volledig klaar en wordt nadien ook door ons terug schoongemaakt. Geen zorgen voor u.
  • Er kan een gebedsmoment door een priester gehouden worden, of een eigen eredienst in de zaal. Er wordt, indien gewenst, een kruisbeeld voorzien.
  • Onze zalen beschikken over flink wat faciliteiten: ruime parking, gratis WIFI, airconditioning, toegankelijkheid voor mindervaliden, een projectiescherm, een kluis, private toiletten, een enveloppebox, gastenboekhouder en nog veel meer. Onze zin voor afwerking is legendarisch, ons oog voor detail iets waar we trots op zijn.

Meer info?

Wenst u meer informatie over de organisatie van een rouwmaaltijd of koffietafel?
Bel ons dan op ondertstaand nummer. Wij helpen u verder in alle sereniteit.

056 70 00 00