Kies uw taal: Nederlands Français

Beleef de mooiste dag in stijlTrouwfeest

Vraag prijslijst aan

Bij Huis Van Wonterghem weten we hoe belangrijk het is om van de mooiste dag van uw leven ook echt de mooiste dag te maken. Wij creëren het feest van uw dromen.

Onze feestplanners zetten al hun ervaring in om uw huwelijksfeest onvergetelijk te maken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de praktische kant van het verhaal. Al drie generaties lang verzorgen we de meest exclusieve, gezellige en verzorgde trouwfeesten en events. Van 20 tot 500 gasten bent u bij ons aan het juiste adres.

trouwringen

Enkele suggesties

A la carte

Naast enkele vaste menuformules bieden wij de mogelijkheid om uw huwelijksfeest volledig persoonlijk in te vullen, op basis van capaciteit en stijl.

Meer info

Trouwparty

Een trouwparty is een eigentijds en sprankelend huwelijksfeest in een trendy omgeving met een tot in de puntjes uitgewerkte feestformule.

Geen lange tafels, maar funky muziek, street food en dansen tot in de vroege uurtjes. Op maat werken kan ook!

Meer info

Dankzij onze transparante formules weet u waar u aan toe bent,en kunt u uw trouwfeest afstemmen op uw budget. Wij vermelden telkens mogelijke supplementen, en denken graag met u mee om uw dag nog mooier en persoonlijker te maken.

Wij creëeren het feest van uw dromen

Onze troeven

  • De receptie kan zowel binnen als buiten. We rollen de rode loper uit voor een ontvangst op maat. Ons team verwelkomt, begeleidt en bedient alle gasten. Dit kan zowel aan hoge als aan lage receptietafels.
  • We kleden de zaal aan met verse bloemen en kaarsen. De stoelen aan de eretafel krijgen stijlvolle witte hoezen. Eigen decoratie kan ook, wij zorgen ervoor dat de zaal volledig naar wens wordt klaargezet en verzorgen nadien ook de schoonmaak.
  • De bruid en bruidegom krijgen persoonlijke begeleiding en mogen heel de dag gebruik maken van een privéruimte. Service en vriendelijkheid dragen we hoog in het vaandel.
  • In onze hypermoderne keuken realiseren we al uw culinaire wensen.
  • Elk menu kan zonder extra kosten aangepast worden voor vegetariërs, mensen met een voedselallergie of kinderen. Voor de allerkleinsten is er een aparte ruimte om te slapen.
  • Al onze zalen beschikken over een moderne klankinstallatie. Wij kunnen een DJ voor u boeken, of u kunt hier zelf voor zorgen. Wij voorzien passende achtergrondmuziek, en een microfoon voor speeches of animatie.
  • Onze zalen beschikken over flink wat faciliteiten: ruime parking, gratis WIFI, airconditioning, toegankelijkheid voor mindervaliden, een projectiescherm, een kluis, private toiletten, een enveloppebox, gastenboekhouder en nog veel meer. Onze zin voor afwerking is legendarisch, ons oog voor detail iets waar we trots op zijn.

Snuif de sfeer op in deze feestzaal

Enkele foto's

Info of brochure aanvragen?

Hebt u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in.
Of vraag gratis en geheel vrijblijvend onze brochure(s) aan.

Meer info?

Neem dan contact op met één van onze specialisten.
Zij helpen u graag verder.

056 70 00 00